Persoonlijk leiderschap is topsport!

Ik voel me thuis op het snijvlak van persoonlijke groei en professionele ontwikkeling van leidinggevenden en professionals, waar ik zowel mijn advies- als coachkwaliteiten kan toepassen. EverDevelop is de plek van waaruit ik met veel energie en plezier werk. En waar ik als ondernemer, business coach en management consultant mezelf en anderen kan blijven ontwikkelen.

Learn and develop. Ever. sluit aan bij wie ik ben, wat ik wil en wat ik doe.

Persoonlijke ontwikkeling

Mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling is ontstaan bij basketbal, waar ik diverse teams mocht trainen en coachen. Het beste uit mezelf en anderen halen is wat mij drijft.

In 2016 is voor mij een jarenlange wens in vervulling gegaan door het behalen van een ski opleiding in Oostenrijk. Het blijft bijzonder om elk seizoen weer skiles aan jongeren en volwassen te mogen geven bij de internationale skischool Fiss-Ladis in Oostenrijk. In 2017 kreeg ik door mijn kinderen weer zin om te gaan coachen en trainen, dit keer in de hockeysport. Vanaf 2018 is de golfsport een nieuwe uitdaging voor mij waar het mentale- en fysieke aspect belangrijk zijn.

Professionele ontwikkeling

Tijdens het traineeship bij de Rabobank heb ik de kans gekregen om veel ervaring op te doen als het gaat over samenwerking in organisaties. Ik heb daarna diverse ondersteunende en adviserende functies bij de Rabobank mogen vervullen. Ik heb hier de basis voor mijn huidige werk als management consultant gelegd. Door de overstap naar Fortis Bank kwam de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen dit keer als leidinggevende. Ik heb bij de Fortis Bank en ABN AMRO veel kennis en ervaring over leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling en organisatieontwikkeling opgedaan. De verantwoordelijkheid voor het ontwikkelen van professionals vanuit de rol van leidinggevende, managementlid en coach heeft mijn ontwikkeling een boost gegeven. Ik heb veel geleerd over mezelf en anderen tijdens diverse reorganisaties, verandertrajecten, de fusie tussen Fortis Bank en ABN AMRO, kantoorsluitingen en de leiderschapstrajecten van de Baak en ABN AMRO. Ik heb bij ABN AMRO de kans gekregen om mezelf als coach professioneel te ontwikkelen. Ik ben dankbaar dat ik 15 jaar in de financiële sector heb mogen werken. Ik heb hierdoor de stap kunnen zetten om met EverDevelop als consultancybureau in 2015 te starten.

EverDevelop | Raymond Evers

Opleidingen

 • De Master Opleiding Systemisch Werk, De Systemic Coloured Dynamics Methode (SCDM®) Coachen & Context, is een opleiding gericht op het werken met systemische dynamieken en het kunnen vertalen hiervan in systemische interventies voor individu, teams en organisaties.

 • De Neuro Linguistic Programming opleiding is een intensieve, boeiende en transformationele opleiding, waarin je de krachtige NLP- technieken leert toepassen in alle contexten van het leven. Het ontwikkelen van Persoonlijke Effectiviteit en Innerlijk Leiderschap staat centraal.

 • De Leergang Coaching Basics, Post-HBO registeropleiding, vormt de basis van de opleidingen tot coach en counselor. Deze leergang bestaat uit twee modules van elk een halfjaar: de module Effectief Functioneren en de module Effectief Communiceren. Zowel het persoonlijk als het professioneel functioneren van de deelnemer staat centraal. Communicatietraining is een belangrijk deel van deze opleiding. De Leergang Coaching Basics is geregistreerd bij de Stichting Post Hoger Beroeps Onderwijs (SPHBO) Nederland. CPION (Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland) geeft de getuigschriften uit. Registratienummer 77590-77903.

 • Noordelijke Hogeschool Leeuwarden, Heao Commerciële Economie
  afstudeerrichting Bank & Verzekeringswezen

Leiderschapsontwikkeling

 • 2018 – 2020  Intervisor Intervisietraject “Petrarca” DJI Academy

 • 2013 – 2016  Trainer Leiderschapsprogramma “Manager als Coach” De Baak

 • 2013 – 2015  Coach ABN AMRO Coachingsnetwerk

 • 2012 – 2014  Teamcoach Leadership Development Program “Navigating through Complexity ABN AMRO

 • 2009 – 2015  Kantoordirecteur ABN AMRO

Teamcoach en Trainer

 • 2016 – heden  Skileraar Fiss-Ladis in Oostenrijk

 • 2017 – 2020  Hockeycoach

 • 2016 – 2019  Ski- en Snowboardtrainer Skischool Swing

 • 1994 – 2008  Basketbalcoach en trainer