Business coach voor het next management level

Ervaren coach die de uitdagingen en oplossingen (her)kent

Business Coach | Raymond EversElke topsporter heeft een coach. Dat geldt ook voor de topmensen in het bedrijfsleven. Zij laten zich begeleiden door een business coach waarmee ze periodiek gedurende een of meerdere dagdelen een open gesprek hebben. Punten die aan de orde komen zijn vragen als: Ben ik de afgelopen periode goed bezig geweest; Heb ik geen zaken over het hoofd gezien en zitten wij nog op koers met onze organisatie? Juist op topposities bestaat het gevaar, dat je als gevolg van tijdsdruk het contact met de eigen interne organisatie en het thuisfront dreigt kwijt te raken. Je mist belangrijke signalen en belangrijke gebeurtenissen. Een business coach houd je daarom met grote regelmaat een spiegel voor en ziet er op toe dat de doelstellingen van het coaching traject niet uit het oog worden verloren.

Benieuwd wat ik voor u of uw organisatie kan betekenen?

Neem contact met mij op!

Wat verstaan we onder business coaching?

De activiteiten van business coach Raymond Evers van EverDevelop zijn er op gericht om je individueel of als team naar het next management level te brengen. Wij doen dit door business coaching toe te passen op specifieke gebieden te weten:

  • begeleiden op individueel niveau (executive coaching)
  • team coaching: centraal staan de onderlinge samenwerking en performance
  • strategie en realisering

Ook jij verdient een ervaren business coach

De meeste eigenaren en MT – leden hebben ongetwijfeld seminars gevolgd, waar geleerd werd hoe je als leidinggevende het beste kan functioneren. Het nadeel van dit soort seminars is, dat gesproken wordt over generieke situaties en oplossingen. Een business coach gaat anders te werk. Wanneer je vooruitgang wilt boeken zal je ruimte voor bewustwording, reflectie en zelfinzicht moeten creëren. Dan pas kun je jouw talenten en kwaliteiten tot zijn recht laten komen. Pas dan kun je een natuurlijke transformatie binnen je organisatie voor elkaar krijgen en verder groeien naar het next management level.

Graag zou ik je tijdens een oriënterend gesprek willen informeren over de mogelijkheden die EverDevelop je kan bieden op het gebied van business coaching. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak bel je telefoon: 06 535 64 501