Als business coach en management consultant helpt Raymond Evers directeuren en managers te groeien in hun vak. En dat begint bij de individu. “Je moet eerst jezelf goed leren kennen en weten waar je kracht ligt, voordat je met het team aan de slag kan.

Met plezier
Raymond streeft ernaar mensen vanuit hun eigen kracht en met plezier succesvol te laten zijn in wat ze doen. “Ik help ze te ontdekken wie ze zijn, waar ze goed in zijn en hoe ze nog beter kunnen worden. Hierbij ga ik uit van het positieve. Niet kijken naar wat niet kan, maar nog beter maken waar ze goed in zijn.” Daarbij biedt Raymond structuur en houvast, hij maakt het probleem behapbaar.

 Zichtbaar resultaat

“Vanuit de persoonlijke ontwikkeling, wat we daar allemaal ontdekken, gaan we dit toepassen in het werk. In iemands rol als directeur of manager. Door coaching wordt een directeur of een manager zich bewust wie hij is. Dit zorgt voor voelbaar en zichtbaar resultaat voor de organisatie, in communicatie en gedrag,” zegt Raymond. Kortom, door te investeren in een business coach, kun je als organisatie bijdragen aan groei.

Veranderende wereld
Nu organisaties in hoog tempo veranderen, vindt Raymond zijn vak als business coach en management consultant nog interessanter: “Organisaties zijn zichzelf opnieuw aan het uitvinden. Ik help mensen graag om hier weer hun plek in te vinden.” Raymond heeft zelf ervaring als leidinggevende, bij onder meer ABN AMRO, en als business coach en management consultant bij opdrachtgevers in de publieke sector, onder meer bij Dienst Justitiële Inrichtingen. “Ik heb veel ervaring in het samenbrengen van teams. Als iedereen doet waar hij of zij goed in is, dan presteert je team het beste.”